Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bárta z Paneláku: Zo sexsymbolu troska!

Alexander Bárta Zobraziť galériu (4)
Alexander Bárta

BRATISLAVA - Herec Alexander Bárta (33) už niekoľko mesiacov hviezdi v seriáli Panelák ako lámač ženských sŕdc Milan Kordiak. Všetko sa však mení! Stáva sa z neho zatrpknutý človek, ktorý chce opustiť svoju partnerku, aj keď ju miluje. Čo sa stalo?

Alexander Bárta sa dnes večer ukáže v úplne inom svetle. V jojkárskom seriáli Ako som prežil, kde hrá postavu Martina, sa z neho stane invalid. Bártova postava totiž utrpí vážny pracovný úraz, ktorý sa nezaobíde bez trvalých následkov – ochrnú mu totiž obe ruky.

"Bolo to náročné zahrať. Keď človek príde zo sekundy na sekundu o ruky... Nie je to úplne štandardná životná situácia.  Všetko sa mu zmení na ruby. A to bolo najťažšie stvárniť. Ani nie tak to, že nemá ruky, lebo to sa dá strihom, ale to, ako ten človek začne fungovať a snaží sa začleniť do bežného života," povedal topkám Alexander Bárta, ktorý sa našťastie v reálnom živote s niečím podobným nestretol. "Budem povďačný osudu, ak sa ani nič podobné nestane. A ani mojim najbližším," dodal.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu