Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hanba: Opitý Židek dal Kadnárovej dolámané kvety! S chľastom v ruke!

Rado Židek s vyplazeným jazykom daruje burinu. Zobraziť galériu (11)
Rado Židek s vyplazeným jazykom daruje burinu. (Zdroj: Martin Janáček)

BRATISLAVA - Jeden trapas za druhým! Snoubordista Rado Židek (26) sa na včerajšom prenose postaral o niekoľko poburujúcich okamihov. Nielenže sa športovec pripil a podgurážený sa navážal do porotcu Jána Ďurovčíka, dokonca obdaroval bývalú tanečnú partnerku Silviu Kadnárovú burinou.

Hviezdou večera neboli iba tancujúce celebrity! Počas nedeľňajšieho prenosu „žiaril“ aj snoubordista Rado Židek. V jeho prípade to bolo však v negatívnom zmysle slova. Viac ako trojhodinový televízny prenos Let´s Dance si krátil popíjaním šampanského. Čím však bola vyššia nočná hodina, tým mal viac alkoholu v krvi, čo malo za následok žoviálny prejav.

Na parket hádzal dolámané tulipány, vykladal si nohy na stoličky, vykrikoval po účinkujúcich a dokonca si neodpustil poznámku na porotcu Jána Ďurovčíka. Naštvalo ho, že kat ohodnotil výkon Petry Polnišovej za ťažkopádny. „Sám si ťažkopádny,“ zakričal snoubordista z hľadiska.

Korunku nasadil svojmu správaniu na záver večera. Keď sa vypli kamery, prišiel na parket za Silviou Kadnárovou, s ktorou tancoval v Let´s Dance 2, a obháňal ju dolámaným tulipánom. Tá sa nad jeho žartíkom iba zo slušnosti pousmiala a to, čo zostalo z kvetu, neprijala. Židekovi to však prišlo vtipné. Ťažkú hlavu si z toho nerobil a zameral sa na pohárik, ktorý držal po celý čas v ruke.

 

Viac fotografií nájdete v našej GALÉRII!

 

Čo sa ešte dialo na nedeľňajšom prenose?

VIDEO Židekov opijáš na Let's Dance: Urážky a hádzanie ohryzku z hrušky!

Laiferová už vyhadzovu neunikla, Zora valcovala aj zranená!

 

 

Sledujte TOPKY TV: Rado Židek chcel dať Kadnárovej burinu.



Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu