Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Banášovej ódy na Modrovského: A bude z toho láska!

Adela Banášová a Peter Modrovský Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová a Peter Modrovský

BRATISLAVA – Chodia spolu? Otázka, ktorú si v rámci vzťahu Adely Banášovej (28) a Petra Modrovského (25) kladú mnohí. Topky.sk už zistili, ako to s nimi je. A odpoveď nám dala priamo vychytená plavovláska!

Koniec dohadom! Potom, čo Adela Banášová topkám prezradila zámer zbližovať sa s Petrom Modrovským aj mimo tanečného parketu, nastal v ich kamarátskom vzťahu zrejme ďalší posun. A nevylučuje to ani samotná moderátorka.

„Ja si myslím, že hocijaký vzťah môže prerásť do lásky,“ nepopierala možnosť zaľúbenia sa do známeho tanečníka Adela. „Musím povedať, že trávenie času s Peťom Modrovským ma veľmi učí užívať si život,“ neskrývala svoju náklonnosť k pravdepodobne budúcemu priateľovi.

Všetko nasvedčuje tomu, že ich spoločná cesta smerom k láske je čoraz bližšie. „S Peťom je strašná pohoda, veľká zábava a myslím si, že je to teraz pre mňa také pekné obdobie,“ netajila známa blondína. „Máme dobrý vzťah, veľmi,“ dodala.

To, že v prípade týchto dvoch ide o známosť poriadne utuženú, svedči aj fakt, že Modrovský Banášovú poriadne „ovláda.“ Veď na nej dokáže hrať ako na gitare. A zdá sa, že to úspešnej televíznej tvári imponuje. Aspoň tak môže zabudnúť na stroskotaný vzťah s trnavským podnikateľom Rasťom Brezovským.

 

Sledujte TOPKY TV: Adela Banášová prvýkrát prehovorila o vzťahu k Petrovi Modrovskému

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu