Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nepobozkaná 47-ročná panna: Spevom rozplakala aj Demi Moore!

Susan Boyle Zobraziť galériu (4)
Susan Boyle

LONDÝN - Najskôr ju vysmiali, no vzápätí jej ležali pri nohách. Napriek predsudkom si Susan Boyle (47) už po úvodných tónoch svojej skladby získala srdcia miliónov Britov a o pár dní na to sa z nej stala medzinárodná hviezda - k slzám totiž dojala aj Ameriku vrátane hollywoodskych celebrít!

Susan spôsobila neuveriteľnú senzáciu v práve prebiehajúcej súťaži Británia má talent, v ktorej zaspievala pieseň I Dreamed A Dream z muzikálu Bedári. Hoci porota bola spočiatku veľmi skeptická a diváci nad ňou znechutene gúľali očami, amatérska speváčka svojím hlasom všetkých presvedčila, že talent skutočne má. Sexu zatiaľ neprivoňala a nenašiel sa ani muž, ktorý by ju pobozkal. No aj tak sa teší obrovskej popularite a hystériu spôsobila už aj za veľkou mlákou.

Jedinečná šou v podaní prešedivenej Škótky spôsobila v Amerike hotový ošiaľ vďaka internetovému portálu YouTube. Momentálne sa na ňom nachádza viac ako dvesto verzií Susaninho vystúpenia, ktoré si stihlo pozrieť približne osemnásť miliónov ľudí.

Nezamestnaná dobrovoľníčka v kostole sa už objavila vo viacerých prestížnych programoch ako Good Morning America či NBC Today Show. Do svojej relácie sa ju snaží zlákať dokonca aj populárna moderátorka Oprah Winfrey, ktorá sa takisto okamžite zaradila medzi jej priaznivcov.

Obrovských fanúšikov si Susan našla aj v radoch hollywoodskych hviezd. O veľký rozruch sa postarala v domácnosti slávnej dvojice Ashton Kutcher a Demi Moore. Po tom, čo Ashton na svoj blog "zavesil" odkaz na Susanino vystúpenie, manželka Demi mu napísala komentár: "Videl si, že ma to rozplakalo."

Talentovaná speváčka nie je jedinou hviezdou, ktorá zaujala hlasivkami ako stvorenými pre operu. Pred dvoma rokmi sa víťazom súťaže Británia má talent stal predavač mobilných telefónov Paul Potts s fantastickým hlasovým prejavom.



Susan Boyle v Británia má talent 2009

Paul Potts - víťaz Británia má talent 2007

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu