Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Ďurianová po muzikálovom fiasku opäť na scéne: Marianna, hlavne nespievaj!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (6)
Marianna Ďurianová

BRATISLAVA – Konečne na divadelných doskách! Topky.sk včera priniesli informáciu o tom, že si markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (32) zahrá v Shakespearovom predstavení Richard III. Zhruba pred rokom si však kvôli podobným aktivitám vyslúžila spŕšku kritiky. Prečo chce byť teda opäť na javisku?

Mnohým ešte dodnes rezonuje v ušiach spev Marianny Ďurianovej, ktorá sa v januári 2008 zúčastnila na konkurze do muzikálu Producenti, kde predviedla nezabudnuteľný hudobný výkon. Video so skladbou s názvom „Všetko čo máš, ukáž,“ v jej prevedení obletelo celé Slovensko. Za to si vyslúžila nemalú spŕšku kritiky. Treba však podotknúť, že po hereckej stránke na tom nebola vôbec zle.

A zrejme aj na základe týchto negatívnych skúseností sa Marianna rozhodla, že spievanie už v tomto prípade nehrozí. V pripravovanom predstavení Richard III. bude iba hrať. „Nebojte sa, spievať nebudem,“ smiala sa Ďurianová, keď sme jej položili otázku, či na pódiu aj zanôti.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, na javisku sa neobjaví fyzicky. „Budú tam odvysielané iba dokrútky. Prostredníctvom nich informujem verejnosť z pozície moderátorky spravodajstva o zverstvách, ktoré páchal Richard III.,“ vysvetlila nám Marianna. Premiéra bude už túto sobotu v bratislavskom divadle Meteorit. Čo všetko nám ešte Ďurianová o predstavení prezradila? To sa dozviete z videa!

Sledujte TOPKY TV: Marianna Ďurianová o svojom účinkovaní v hre Richard III.

Marianna na minuloročnom konkurze do muzikálu Producenti.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu