Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Vysmiali ju, ukázala im, kto je hviezda!

Susan Boyle
Susan Boyle

Vysmiali ju a napriek tomu v televíznej šou Británia má talent zožala obrovský úspech! Nikdy nepobozkaná dobrovoľníčka v kostole (47) svojím speváckym vystúpením doslova zdvihla zo sedadiel dovtedy uškŕňajúce sa obecenstvo a názor prekvapenej poroty zmenila zo sekundy na sekundu.

Susan Boyle (47), ktorá je v normálnom živote dobrovoľníčkou v kostole, sa nečakane stala najnovšou hviezdou britského zábavného priemyslu. Susan nadchla pri svojom vystúpení v televíznej talentovej súťaži Britain's Got Talent porotu i divákov. Dodnes klip s jej vystúpením na internetových stránkách YouTube videlo viac ako 5 miliónov ľudí.

Nezamestnaná Škótka, ktorá o sobe tvrdí, že ju nikto nikdy nepobozkal, zožala najprv posmech, keď porote povedala, že sa chce stať profesionálnou speváčkou. Krátko nato však ale prísnu porotu ohromila vzletnou interpretáciou piesne I Dreamed a Dream z muzikálu Bedári.

Speváčka z Blackburnu v západnom Škótsku ju uchvátila natoľko, že bežne veľmi zádrapčivý porotca Simon Cowell označil jej spev za "výnimočný" a ďalší z porotcov Piers Morgan prehlásil, že "úžasné" vystúpenie Boyleovej bolo "najväčším prekvapením, aké som za tri roky tejto súťaže zažil."

Prvý diel novej série súťaže Britain's Got Talent sledovalo v sobotu večer 11,4 z 60 miliónov Britov. Ostrovní bookmakeri Boyleovú hneď označili za favoritku na víťazstvo. Škótka je jednou z podceňovaných osobností, ktoré si získali srdce britskej verejnosti.

Prvým víťazom súťaže sa stal v roku 2007 skromný predavač mobilných telefónov Paul Potts, ktorý nadchol interpretáciou árie Nessun Dorma. Po úspechu v súťaži podpísal nahrávaciu zmluvu s Cowellovou spoločnosťou a stal sa hviezdou svetového formátu.

 

Vystúpenie Susan Boyle dvíhalo predtým škodoradostné publikum od nadšenia zo sedadiel

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu