Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kto povedal, že sexica Megan Fox musí pašovať heroín!?

Megan Fox Zobraziť galériu (10)
Megan Fox (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Megan Fox si zahrá v pripravovanom trileri The Crossing. O scenár k filmu sa postarajú Byron Willinger a Philip de Blasi. Ide o príbeh manželov, ktorí sa vracajú z dovolenky v Mexiku.

Pár však prepadnú, manžela unesú a hlavná ženská hrdinka (Fox) musí cez hranice prepašovať heroín, aby svoju lásku zachránila. Dvadsaťdvaročnej hviezde sa od účinkovania v snímke Transformers (2007) "sypú" pracovné ponuky.

Objaví sa aj vo filmových adaptáciách komiksov Jonah Hex a Fathom. Príprava prvého z nich sa začne v apríli pod režisérskou taktovkou Jimmyho Haywarda a do kín sa dostane v roku 2010. Fox v ňom po boku hercov Josha Brolina a Johna Malkovicha stvárni postavu menom Leila.

Fanúšikovia ju budú môcť vidieť aj v snímke Fathom. Tam si zahrá mladú ženu menom Aspen, ktorá zisťuje, že pochádza z podmorského sveta a má zvláštne schopnosti.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu