Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Svojská Megan Fox – So snúbencom sa rozišla kvôli tetovaniu!

Megan má na tele niekoľko tetovaní. Zobraziť galériu (11)
Megan má na tele niekoľko tetovaní. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Príčiny rozchodov u slávnych amerických celebrít bývajú pomerne rôznorodé. Pôvabná Megan Fox (22) sa postarala o ďalší z absurdných ukončení. Veľkú krízu vzťahu totiž zapríčinili tetovania s menami partnerov.

Mladá herečka len nedávno prezradila svoje plány o pridaní ďalšieho tetovania. Toto rozhodnutie prijala aj napriek faktu, že väčšina divákov a hlavne tvorcov filmov jej pôvodné tetovania nemá príliš v láske.

„Všetci ich nenávidia, pretože ľudia sú dosť obmedzení, čo sa tetovaní týka,“ hovorí rozhorčená Megan.

„Je to forma umenia a vlastne je to jedna z najstarších foriem umenia. Považujem ich za nádherné a mienim s nimi pokračovať. Nič ma v tom nezastaví,“ dodáva so železnou rozhodnosťou.

To však ešte herečka netušila, čo si pre ňu jej priateľ Brian Austin Green vymyslel. V rámci prejavu vernosti nadobudol presvedčenie, že by si mali nechať vytetovať meno jeden druhého.

Nadšenie z nových tetovaní z Megan v momente opadlo. Brianova požiadavka bola samozrejme okamžite zamietnutá.
„Vychádzajúc z počtu jej tetovaní, to pre Briana znamenalo varovný signál. Stalo sa to veľkým problémom pre nich oboch,“ prezrádza herečkin známy.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu