Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Danglovo tajomstvo z detstva: Brutálne obaril spolužiačku!

Dano Dangl Zobraziť galériu (5)
Dano Dangl

BRATISLAVA – Pozor naňho! Zabávač Dano Dangl (34) má poriadne zaujímavú minulosť. Ako sa topky.sk dozvedeli, pôvodne neškodná oblievačka u jeho spolužiačky mala nešťastnú dohru.

Detské šantenie skončilo s plačom! Herec Dano Dangl má jeden z veľkonočných pondelkov dodnes živo pred očami. S kamarátmi zo základnej školy sa vybrali obliať ich spolužiačku. A tej chlapci svojím huncútstvom spôsobili riadne bolesti.

„Strčili sme ju do vane a omylom na ňu pustili horúcu vodu,“ spomína na nehodu Dangl. So spolužiakmi sa tak postaral o to, že ich kolegyňa z triedy musela počas dňa navštíviť nemocnicu. „Urobili sme z nej moriaka,“ opisoval topkám výsledok akčnej návštevy.

„Možno z nej trošku poodpadávalo mäso, neviem, ako vyzerá dnes,“ hútal nahlas Dano. Sviatky jari však preňho nebudú idylické ani tento rok. „Nemám čas rozmýšľať nad Veľkou nocou, mám totiž plné ruky s Let´ s Dance,“ pochválil sa svojou novou aktivitou Dangl. Ten má vo výpravnej šou pod palcom scenár.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu