Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Raper Rytmus: Naložte mu, čo sa dá!

Rytmus ako postavička v hre na stránke fitnescentra. Zobraziť galériu (7)
Rytmus ako postavička v hre na stránke fitnescentra.

BRATISLAVA – Rytmus alias Patrik Vrbovský (31) je riadne „namakaný“ chlap. K cvičeniu v posilňovni sa verejne priznáva aj na veľkoplošnom bilboarde a internetových stránkach. Hlavne tam je Patrikova aktivita poriadne zábavná.

Známy raper sa momentálne pozerá na okolitý svet aj z bilboardov a internetových stránok. Propaguje totiž jedno bratislavské fitnescentrum. To sa pri Rytmusovi nejaví vôbec ako nejaká nezvyčajná aktivita, keďže na jeho tele je jasne vidieť, že poctivo cvičí.

Zaujímavé však je, že na internete sa s piešťanským svalovcom môžete aj zahrať! Stránka vás totiž vyzve položiť ho na kolená. Rytmus drží v ruke činky, na ktoré mu môžete naložiť všelijaké závažie z panelu a on s ním potom s dosť zábavným výrazom cvičí. Patrika sme sa spýtali, či sa mu takýto nápad hneď zapáčil. „Keď som to spravil, tak asi áno,“ dostali sme typickú „rytmusovskú“ odpoveď. „Chodím tam cvičiť a hotovo,“ dodal dôvod, prečo sa dal na takúto aktivitu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu