Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Raper Rytmus z Kontrafaktu sa bude ženiť!

Rytmus pri otvorení svojho nového obchodu. Zobraziť galériu (8)
Rytmus pri otvorení svojho nového obchodu.

BRATISLAVA - Som pripravený na rodinný život! Prekvapuje odpoveďou v otázke ženby hip-hopový spevák Rytmus (31) zo skupiny Kontrafakt. Kedy sa teda chystá do chomúta?

Spevák Rytmus, vlastným menom Patrik Vrbovský, v nedávnom on-line rozhovore na topkách prezradil aj čo-to zo svojho súkromia. Na otázku jedného z čitateľov, či si myslí, že už dozrel na rolu otca, a či bude svoje dieťa rozmaznávať, prekvapil svojou otvorenosťou: „Mám 31 rokov. Zažil som hocičo a som pripravený na to, aby som viedol rodinný život. Svoje dieťa nechcem rozmaznávať, lebo vidím veľa "povolaní syn", aké to majú v živote ťažké, keď za nich ocino všetko vybaví.“

Rytmus sa nevyhol ani otázke, kedy sa chystá oženiť. Pri nej už bol rodák z Piešťan skúpejší na slová a odvetil: „Čoskoro.“ Slovami neplytval zrejme aj preto, lebo jeho priateľka Andy Práznovská sedela hneď vedľa neho.

Ako sa zdá, Rytmus už myslí na zadné vrátka, čoho dôkazom je aj jeho podnikateľská činnosť. Včera totiž v istom bratislavskom nákupnom centre otvoril svoj obchod s francúzskou značkou. Podporiť ho prišlo niekoľko známych a kamarátov, medzi ktorými nechýbali kolegovia z Kontrafaktu Ego a Aneš, jeho priateľka, moderátor Roman Juraško s kolegyňou Lenkou Šoóšovou a speváčka Tina.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu