Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Amy Winehouse sa pokúša o nový album - brak, na ktorý všetci kašlú!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (8)
Amy Winehouse

LONDÝN - Britská speváčka po dlhom čase opäť pocítila nutkanie pripomenúť sa svojim fanúšikom nielen fetovaním a alkoholickým excesmi, ale aj poriadnou prácou v podobe hudby. Pokus o tretí album potešil aj jej vydavateľstvo, no bohužiaľ len do chvíle, kým nedošlo k vypočutiu demo nahrávok - údajne je to katastrofa!

Amy strávila posledné mesiace na exotickej dovolenke na ostrovoch St Lucia, kde čerpala nové sily a nepochybne hľadala zdroj hudobnej inšpirácie. Dlho očakávaná tvorba však speváčkinmu vydavateľstvu veľa radosti nepriniesla. Vedenie ju poslalo kade ľahšie a odporučilo jej vrátiť sa s úplne novou sériou piesní.

Kameňom úrazu sa v prípade britskej hviezdy stala výrazná zmena hudobného štýlu. Amy sa totiž v Karibiku nechala silno ovplyvniť rytmami reggae, kvôli čomu sa jej tradičný vintage soul takmer úplne vytratil. Šéfovia si svorne myslia, že takýto ostrý posun nie je zďaleka dobrým nápadom a svoj názor speváčke okamžite vytmavili.

Dvadsaťpäťročná umelkyňa vraj takisto sklamala textami nových skladieb, ktoré sú tento krát veľmi ponuré a zamerané na jej búrlivý vzťah s manželom Blakom Fielder-Civilom. Podrobnosti priniesol britský denník The Sun: "Amy v minulosti často spievala o zlomených srdciach a milencoch, no teraz sa vŕta v trýznivej oblasti."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu