Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Amy Winehouse: Musí pykať za svoje prešľapy! A trpia aj fanúšikovia!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (9)
Amy Winehouse

LONDÝN - Britská speváčka Amy Winehouse nedostane pracovné víza do USA včas, aby mohla vystúpiť na hudobnom festivale. Ako v pondelok informoval jej hovorca, dôvodom je obvinenie z napadnutia, ktorému čelí vo Veľkej Británii.

Dvadsaťpäťročná speváčka mala vystúpiť v sobotu 18. apríla na kalifornskom festivale Coachella, kde sa okrem iných predstavia aj Paul McCartney či skupina The Killers. Minulý týždeň však voči nej londýnska polícia vzniesla obvinenie z napadnutia na minuloročnom End Of Summer Ball na londýnskom Berkeley Square. Pred súd by sa mala postaviť 17. marca.

Päťnásobná držiteľka hudobných cien Grammy má na svojom konte dva úspešné albumy Frank (2003) a Back to Black (2006). Jej hudobnú kariéru však zatieňujú problémy v súkromí a drogové aféry. Minulý rok musela za získané ceny Grammy ďakovať len prostredníctvom satelitného video-prenosu. Jedným z dôvodov bolo protidrogové liečenie a druhým problémy s pracovnými vízami do USA.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu