Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Feťáčka Amy Winehouse zaspala v soláriu... A poriadne sa priškvarila!

Amy Winehouse Zobraziť galériu (13)
Amy Winehouse

LONDÝN - Britská speváčka zostala minulý týždeň po svojej "skrášľovacej" kúre nemilo prekvapená. Po krátkom spánku totiž precitla do krutej reality a namiesto bronzovej pleti sa prepracovala k imidžu červenej chilli papričky a vážnym popáleninám!

Amy si síce do svojho sídla v severnom Londýne zadovážila solárium iba nedávno, no už má za sebou prvú trpkú skúsenosť. Do opaľovania totiž vhupla bezhlavo a s priveľkým nadšením - výsledkom boli popálené očné viečka, ktoré ju donútili privolať lekára.

Drogová závisláčka strávila viac ako dva mesiace na zotavovacej dovolenke v nádhernom prostredí ostrovov St Lucia. Vďaka prímorskému slnku si stihla vytvoriť slušný pigmentový základ a usúdila, že solárium jej prirodzené opálenie ešte zvýrazní. Ako to však už v prípade Amy Winehouse chodí, predošlá noc patrila medzi tie náročnejšie, a tak speváčka v soláriu okamžite zadriemala.

Hoci sa Amy po tejto kúre rozhodne necítila príjemne, dalo by sa povedať, že mala obrovské šťastie. Jej zariadenie má totiž automatický časovač, ktorý sa vypne po dvadsiatich minútach. Ak by sa teda solárium včas nevyplo, následky by boli katastrofálne.

O tento nevšedný zážitok sa podelil jeden zo speváčkiných známych denníku Daily Mirror: "Do hodiny jej očné viečka sčervenali, opuchli a skutočne ju to bolelo. Chcela zavolať lekára, ale najskôr sa asi cítila trochu trápne. Celkovo to nebol zrovna najlepší víkend."

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu