Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drobová: V darčekovom balení! A aj tak jej niečo vykuklo!

Gabika Drobová Zobraziť galériu (3)
Gabika Drobová

BRATISLAVA – Drobný problém?! Šedá eminencia Markízy Gabika Drobová (34) síce prišla na OTA v krásnej červenej róbe, no i tak sa nevyhla menšiemu módnemu prešľapu.

Markizácka dramaturgička Gabika Drobová dorazila na prestížne odovzdávanie cien OTO 2008 v červených saténových šatách z Viedne. Tie však plavovlásku na recepcii zradili. Nechtiac totiž odhalili podšívkový korzet modrofialovej farby, ktorý sa postaral o poriadny kontrast.

„Mrzí ma to, ak to bolo vidieť,“ priznala sa topkám Drobová. Zároveň prezradila, že spomínaná róba na OTOvi premiéru nemala. „Tie šaty mám už dlhšie. Bola som v nich na jednom plese,“ povedala nám Gabika.

Na recepcii po galaprograme sa objavila bez svojej lásky. V tejto súvislosti sme sa jej opýtali, prečo ju priateľ Roman nesprevádzal. „Mal 39,5 teplotu, takže nemohol prísť,“ ozrejmila nám markizácka plavovláska.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu