Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Známe Slovenky, ktoré boli „mafiánskymi“ milenkami!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (7)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA – Niektoré vďaka nim zbohatli, iné takmer prišli o život! Aké známe Slovenky zdieľali posteľ s podnikateľmi, ktorých mená boli spájané s mafiou? Topky.sk prinášajú ich prehľad.

Tieto moderátorky, herečky či modelky boli v minulosti milenkami mužov, ktorí boli nesmierne bohatí. Väčšina z nich však zomrela tragickou smrťou - zavraždením. Ich mená sa dodnes často spájajú s podsvetím. Topky.sk poznajú mená niektorých mediálne známych žien, ktoré vďaka vzťahu s týmito mužmi zbohatli.

Jednou z najznámejších mileniek muža z takýchto kruhov je bývalá učiteľka sexu Zuzna Belohorcová (31). Tá chodila minimálne s dvoma chlapmi s pochybnou povesťou. Jozefom Svobodom  (†50) a Romanom Deákom  (†37). Podľa našich informácii jej prvý spomínaný kúpil byt v Bratislave a dokonca aj v Prahe. Taktiež od neho mala dostať auto. S Deákom bola plavovláska údajne v deň jeho vraždy a povráva sa, že bola dôvodom jeho žiadosti o rozvod s vtedajšou manželkou, budúcou pani Malchárkovou, Sofiou Rajkovou (34).

Tú si Deák zobral za ženu kvôli tomu, že s ním mala čakať dieťa. Po DNA testoch, ktoré nechal podnikateľ urobiť bábätku, sa však s Rajkovou chcel rozviesť. Dôvod bol jednoduchý. Výsledky totiž ukázali, že dcéra nebola jeho. Ukončiť manželstvo však už nestihol, pretože ho o 17 dní nato zastrelili v jeho aute. Sofia vraj po jeho smrti predala niekoľko jeho áut i pozemky. So spomínaným podnikateľom Romanom Deákom chodila aj fitneska Zora Czoborová (41).

Bývalá milenka boháča Borisa Kollára, Petra Krištúfková (35), vystriedala podľa našich informácii viacerých „mafiánskych“ bossov. Najznámejší je jej vzťah s Róbertom Diničom, s ktorým má aj dcéru Vanesu. Zabili ho v roku 1998.

S týmto mužom mala mať údajne románik aj herečka Diana Mórová (38). Ani bývalá misska a rosnička Adriana Pospíšilová (24) sa nevyhla vzťahu s chlapom, ktorý je spájaný s podsvetím. Jej priateľ údajne patrí k tzv. Piťovcom. Aj o jojkárskej moderátorke Karin Haydu (31) sa povrávalo, že si dávnejšie začala s človekom, ktorý mal pestrú minulosť.

Ani najznámejšia markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (31) nebola výnimkou. Medzi jej milencov sa zaraďuje aj syn zavraždeného podnikateľa Jozefa Surovčíka, Tomáš. Jeho otec vraj patril do skupiny Takáčovcov a bol majiteľom niekoľkých bratislavských reštaurácií. Zatrelili ho pri Seneckých jazerách siedmimi ranami z pištole.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu