Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

a FOTO Kuly, ty kanec! Spevák ešte nie je rozvedený a už vystrkuje rožky!

Kuly obdivoval ženy na párty. Zobraziť galériu (17)
Kuly obdivoval ženy na párty.

BRATISLAVA – Z toľkej krásy sa mu až podlamovali kolená! Líder Desmodu Mário Kuly Kollár (36) sa pred pár dňami odviazal na pikantnom žúre. A plnými dúškami si vychutnával spoločnosť fešných žien.

Šteklivá zábava strhla aj jeho. Spevák Kuly sa na štvrtkovej párty prestížneho pánskeho časopisu poriadne rozohnil! Niet divu, veď sa jej zúčastnila aj tvár marcového čísla Lucia Sitavancová. 

Zaujímavé pritom je, že v minulosti sa na akciách tohto typu vôbec nezúčastňoval. Keďže je však s manželkou v rozvodovom konaní, nič mu nebráni v tom, aby si užíval výhody slobodného muža. Sporo odeté dievčatá na párty  prilákali svojim pôvabom každého chlapa. A Kuly nebol výnimkou.

Prítomnosť sexi báb si hudobník užíval plnými dúškami. Zvodné pohľady, laškovanie a dotyky na „tých správnych“ miestach. Tie sa od Zlatého Slávika ušli modelke Eve Genzorovej, keď nenápadne skúšal pevnosť jej nôh. Spevák sa zabával aj s Miss Universe 2007 Katarínou Vargovičovou. Okrem spomínaných slečien ho „obletovali“ aj samotné zajačiky. A to už je veru čo povedať.

Návrat do spoločenského života poňal Kuly po otrase mozgu vo veľkom štýle. A prudko šteklivom. Zdá sa, že rozvod, ktorý ohlásil pár dní dozadu, berie už za hotovú vec. Na jeho obranu však treba povedať, že po playmatkách pokukoval aj Rytmus. A toho počas večera sprevádzala priateľka Andy Práznovská.

Moderátorskú taktovku nad akciou mal Andrej Bičan. Okrem neho pozornosť pútala aj Lucia Senášiová, či prvá dámu bulváru Erika Judínyová, ktorej úsmev naznačuje, že jej opäť neušla nejaká poriadna pikoška.

a FOTO Kuly, ty
Zobraziť galériu (17)
 
Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzerá na pikantnej párty!
 

 
 


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu