Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Angelina a Jennifer: Bude bitka? Stretnú sa tvárou v tvár!

Angelina Jolie a Jennifer Aniston Zobraziť galériu (15)
Angelina Jolie a Jennifer Aniston

LOS ANGELES - Po štyroch rokoch medializovanej nenávisti, bojovej nálady, tvrdých slov a bezpochyby osobnej bolesti Jennifer Aniston konečne konfrontuje ženu, ktorá jej manželovi ukradla srdce. Čo tieto krásne sokyne spojí a ako sa na osudný okamih pripravujú?

Odkedy sa Brad Pitt v januári 2005 bolestivo rozišiel so svojou manželkou a prepadol šialenej láske k Angeline Jolie, celý svet netrpezlivo očakával toto hollywoodske konečné zúčtovanie. Po emocionálnom stretnutí však prekvapivo momentálne netúži nikto väčšmi ako tá, ktorej bolo ublížené najviac - čerstvá štyridsiatnička Jennifer.

Dve najväčšie lásky Bradovho života sa osobne stretnú už túto sobotu, 21. februára, na jedinečnej párty noc pred udeľovaním Oscarov v Beverly Hills. Hviezda sitkomu Priatelia je však už teraz absolútne vyrovnaná a pokojná, čo prezradil aj jeden z jej blízkych známych magazínu OK!: "Jennifer vždy vedela, že nastane tento okamih a nikdy nebola lepšie pripravená naživo stretnúť svoju Nemesis - Angelinu."

Najväčšou morálnou podporou pre príťažlivú blondínku zostáva súčasný partner John Mayer, ktorý ju bude takisto sprevádzať aj na spomínanej párty. "Chvíľu to trvalo, ale Jennifer prekonala svoje neistoty ohľadne Brada, Angeliny a ich veľkej šťastnej rodiny. Hoci stretnutie bude určite náročné, Jen vie, že sa to musí stať a teraz to nemôže byť lepšie načasované," dodáva na záver herečkin priateľ.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu