Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rozmarná Angelina – stratila náušnice za dva milióny dolárov

Angelina Jolie Zobraziť galériu (11)
Angelina Jolie

LONDÝN – Keď sa stratí šperk takejto vysokej hodnoty, nedokáže zachovať pokoj ani najlepšie zarábajúca herečka. Rozzúrená Angelina okamžite telefonovala do svojho hotela, aby prevrátili celú izbu hore nohami.

Po návrate z hlavného mesta Británie čakalo mamičku šiestich detí zničujúce prekvapenie. Angelina (33) si zrazu uvedomila, že stratila svoje drahé klenoty. Okamžite na to volala šialene vystresovaná celebrita do hotela Dorchester v Londýne.

„Personál dostal zúfalý telefonát od Angeliny ešte z letiska, ktorý im prikazoval, aby prevrátili jej hotelovú izbu hore nohami,“ hovorí zdroj o nepríjemnom rozhovore s herečkou a dodáva: „Našťastie sa diamanty asi po 90 minútovom pátraní našli a boli promptne poslané do Los Angeles.“

Pre slávny párik sa jedná o ďalšie nevydarené strávenie odovzdávania cien. Okrem toho, že obe hviezdy odišli z ceremónie opäť na prázdno, ich deti zatiaľ stihli v luxusnej ubytovni rozpútať doslova peklo.

Jedna z mnohých sťažností sa dostala aj na stránky novín The Sun: „Pobehovali hore a dole cez vstupnú halu vyše hodiny. Ich opatrovateľka sa ich snažila utíšiť a presunúť niekam, kde nechodia ľudia. Ale pri štyroch deťoch toho na ňu bolo jednoducho priveľa.“

Po takomto výstupe rodinka v rýchlosti opustila hotel. Výsledkom boli zabudnuté náušnice v hodnote viac ako 1.5 milióna eur (cca 46 miliónov slovenských korún).

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu