Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Na novom albume Whitney Houston nebudú smutné piesne

Whitney Houston Zobraziť galériu (12)
Whitney Houston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká speváčka Whitney Houston nechce mať na pripravovanom albume smutné piesne, pretože sa výrazne zlepšil jej súkromný život. Držiteľka šiestich Grammy chce novinkou, ktorá by mala vyjsť koncom tohto roka, opäť naštartovať svoju hudobnú kariéru.

"Ľudia čakajú niečo fantastické a myslím, že to dostanú," povedal to r'n'b spevák Ne-Yo, s ktorým Houston spolupracuje na novinke. Dodal, že výchova jej dcéry ju robí šťastnou a chce, aby sa to odrazilo v jej hudbe. "Už teraz to znie úžasne," citovala internetová stránka www.contactmusic.com slová Ne-Ya.

Whitney Houston sa narodila do muzikantskej rodiny. Spievala už od svojich 15 rokov. Počas strednej školy pracovala aj ako modelka, pózovala pre časopisy Glamour a Vogue. Eponymný album, ktorým debutovala v roku 1985, obsahoval hity ako Saving All My Love For You či You Give Good Love. Príležitostne sa venovala aj hraniu, objavila sa v snímkach Osobný strážca (1992) či Kazateľova žena (1996). V roku 2000 po tom, čo ju zatkli za prechovávanie marihuany, sa na verejnosť dostali správy o jej problémoch s drogami. Ostatný album vydala v roku 2002 po názvom Just Whitney. Neskôr sa zapísala na odvykaciu kúru a rozviedla sa s manželom Bobbym Brownom, s ktorým má dcéru Bobbi Kristinu.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu