Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Judínyová: Nahota a akty jej neprekážajú! Ukáže vylepšené prsia?!

Erika Judínyová Zobraziť galériu (7)
Erika Judínyová

BRATISLAVA – Sexi telo už niekoľkokrát ukázala! Zatiaľ však iba v plavkách! Moderátorku markizáckej Smotánky Eriku Judínyovú (37) sme nedávno stretli na premiére filmu, v ktorom sa slovenské herečky predviedli iba v Evinom rúchu. Topky.sk sa jej preto spýtali, či by sa aj ona nechala prehovoriť a vyzliekla by sa!

Moderátorka šoubiznisovej relácie Erika Judínyová sa na akty nedá len tak „ukecať“. Ani potom, čo jej „zázračne“ narástli prsia. Sympatická plavovláska síce pred viac ako pol rokom dostala ponuku odhaliť sa pre istý pánsky magazín, no ani lukratívny stotisícový honorár ju nepresvedčil. Odvtedy však ubehol nejaký ten čas a niekoľko známych žien sa medzitým bez ostychu vyzlieklo.

Topky.sk sa preto známej moderátorky spýtali, či by prijala opätovnú ponuku a nechala sa prehovoriť na fotenie aktov. „V žiadnom prípade nie, ja som sa nikdy nechcela uberať týmto smerom,“ razantne povedala Judínyová, ktorá nám zároveň prezradila, že proti nahote a aktom vo filme nič nemá.

 

VIDEO: Erika Judínyová o erotických scénach.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu