Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Kendra Wilkinson – tento zajačik podvádzal playboya Hefnera!

Kendra Wilkinson Zobraziť galériu (6)
Kendra Wilkinson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Jedna z priateliek Hugha Hefnera sa priznala k šokujúcim činom. Po rozchode bez problémov prezrádza intímnosti z ich spoločného vzťahu a netají svoju neveru.

Kendra Wilkinson (23) neskrýva fakt, že musela svojho bývalého partnera podvádzať s inými mužmi. Inak by jej sexuálne túžby neboli uspokojené. O svojom osemdesiatdva ročnom priateľovi tvrdí, že bol ako jej najlepší kamarát a sladký ocko v jednej osobe.

„Okrem nocí, kedy sme boli vonku, som videla Hefa tak raz denne, keď prešiel cez halu do pracovne. Nemali sme žiadne sólo rande,“ hovorí mladá kráska o živote s Hughom.

„Musela som mať z času na čas sex, tak som sa takpovediac vytratila,“ dozvedáme sa od Kendry o jej úletoch z domu.

Najstaršia Hefnerova priateľka Bridget Marquardt (35) bola vraj stále verná. Aspoň to tvrdila záletnej Kendre. U mladej dievčiny sa ale tento postoj nestretol s veľkým pochopením: „Ja som potrebovala sex, aby som si užila svoj vek a cítila sa ako zdravá ľudská bytosť.“

S pribúdajúcim vekom názor na život so zakladateľom časopisu Playboy zmenila al tvrdí, že, je teraz úplne proti jeho spôsobu života s troma priateľkami a všetkým ostatným!

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu