Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kráľovná Playboya: Stala sa ňou Ukrajinka Dasha Astafieva!

Dasha Astafieva Zobraziť galériu (4)
Dasha Astafieva (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americké novinové stánky dnes zaplnili výtlačky najnovšieho vydania magazínu Playboy, ktorý oslavuje už 55. narodeniny. V ťažkom súboji a v tvrdej konkurencii si exkluzívne miesto na obálke dokázala zabezpečiť neopozeraná sexica našich susedov!

Hugh Hefner pripravil čitateľom svojho pánskeho časopisu poriadnu exotiku. Jubilejná Playmate má totiž tmavohnedé vlasy a ukrajinské korene, čím sa poriadne líši od typických Hefnerových blonďavých zajačikov. Otázkou, kde tá čudná Ukrajina asi tak môže ležať, si dnes pravdepodobne lámal hlavu nejeden zvedavý Američan.

Dasha Astafieva je rozhodne atraktívna modelka, ktorá sa na domácej pôde zviditeľnila víťazstvom v reality šou s názvom Stars Factory. Cestu do amerického biznisu jej však otvorilo až vymenovanie za Playmate roku 2007 v rodnej krajine.

Ukrajinská kráska tohto roku šikovne zamiešala karty v Hefnerovej šou The Girls Next Door (Dievčatá odvedľa). Istý čas sa dokonca pošepkávalo, že vitálny deduško, ktorý si v tom čase ešte vydržiaval aj Holly Madison, má už štyri frajerky. Jeho vystupovanie v spoločnosti práve po Dashinom boku a držanie sa za ruky bolo skvelým podkladom pre množstvo pikantných špekulácii. Tie samozrejme neobišli ani teóriu o ich sexuálnom pomere.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu