Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Zábudlivá Kate Winslet: A kto... Angelina Jolie?

Kate Winslet si pekne zavarila Zobraziť galériu (6)
Kate Winslet si pekne zavarila (Zdroj: SITA)

BEVERLY HILLS – Poriadny trapas sa podaril vyviesť Kate počas odovzdávania cien Zlatý glóbus. Pri menovaní kolegýň zabudla uviesť snáď tú najznámejšiu ženskú hviezdu spomedzi všetkých prítomných.

Angelina Jolie sa stala pojmom vo svete filmového priemyslu. Na svete sa nenájde snáď jediná osoba, ktorá by jej nevedela prísť na meno. Teda okrem hlavnej ženskej protagonistky kinohitu Titanic, ktorá si na tohtoročných Zlatých glóbusoch odniesla cenu za najlepšiu herečku vďaka filmu Revolutionary Road.

Po udelení ceny prišla na krásnu blondínku pred veľkým obecenstvom zrejme poriadna tréma. Jej ospravedlnenie ostatným nominantom, ktorým ušlo víťazstvo len o vlások, dopadlo nakoniec takto: „Je mi to ľúto Anne, Meryl, Kristin... A kto je ten ďalší?! Angelina.“

Keď sa jej redaktori spýtali na tento incident, Kate (33) sa chytila za hlavu a odpovedala: „Dostala som úplné okno. Bol to taký úžasný moment.“

Párik Jolie-Pittovcov teda úsmevné situácie v čase ceremónie neobchádzali. Na začiatok roka 2009 budú zrejme ešte dlho spomínať.
Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu