Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Dara Rolins a jej priateľ Homola: Rozchod!?

Dara Rolins Zobraziť galériu (12)
Dara Rolins

BRATISLAVA/PRAHA – Koniec ďalšej lásky! Vzťah speváčky Dary Rolins (36) a frontmana kapely Wohnout Mateja Homolu (35) prechádza poriadnou krízou.

Speváčka Dara Rolins a český punker Matej Homola prežívajú najťažšie partnerské obdobie. Podľa informácií istého českého denníka jej partner a otec ich spoločnej deväť mesačnej dcérky Laury - Matej, údajne chýbal aj pri štedrovečernom stole. Takto si popová diva Dara Rolins svoje Vianoce, ktoré po prvýkrát zažívala aj jej dcérka, určite nepredstavovala.

"Problémy majú už dlhší čas, preto je Dara tak chudá. Trápi sa. Na Vianoce to všetko vygradovalo," prezradila českému denníku jedna zo speváčkiných známych. Darina manažérka Homolovu neprítomnosť u štedrovečerného stola zdôvodnila pracovnou zaneprázdnenosťou. Pre topky.sk však ich partnerskú krízu priznala. „ Ich vzťah prechádza krízou, ale ako rodičia fungujú spolu ďalej,“ povedala Darina manažérka Eva Skalová, ktorá však poprela ich rozchod.

Homolova kapela Wohnout v týchto dňoch dokončuje nové album a údajne to bol hlavný dôvod, prečo Homola nebol s rodinou. Kapela sa vraj začiatkom januára chystá na mesiac do Indie, čo partnerské probléme určite nevyrieši, ba dokonca môže ich ešte viac prehĺbiť.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk! 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu