Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Toto zakrýva Rolinsovej prsia: Dara ukázala čipkované „prádlo“!

Dara Rolins pri fotení. Zobraziť galériu (9)
Dara Rolins pri fotení. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Neustrážila si výstrih! Speváčka Dara Rolins (36) vystavila na obdiv svoju sexi bielizeň. Stačila malá nepozornosť a zvodná podprsenka bola vonku.

Iba náhoda? Dara Rolins sa zúčastnila fotenia istej kozmetickej spoločnosti, aby podporila kampaň proti rakovine prsníka. No ani počas tvorby nevinných záberov sa nevyhla menšej "nehode". Slovenskej pop dive totiž počas pózovania nečakane vykukla podprsenka.

V Prahe sa okrem nej pred objektív fotografa postavila aj Monika Absolonová, Mahulena Bočanová, či Aňa Geislerová. O rozruch sa však už tradične postarala trendy Dara. Naposledy tomu tak bolo pri odovzdávaní hudobných cien Slávik 2008. Ako moderátorku sme ju mohli v ten večer vidieť v mnohých outfitoch, ktoré odhaľovali jej extrémne vychudnuté telo.

Pri pohľade na fotografiu so spodnou bielizňou je len ťažké nezaspievať si známu pieseň Petra Nagya Zuzka vešia čipkované prádlo...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu