Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zronení blízki Huga Hryca: Prežívame neopísateľný žiaľ!

Hugo Hryc Zobraziť galériu (33)
Hugo Hryc

BRATISLAVA – Internetová stránka Wandy Hrycovej (30) je plná sústrastných odkazov. Ľudia z mediálnej brandže, ale aj mimo nej, bolestne prežívajú smrť jej brata Huga Hryca († 22). Herečka Kristína Farkašová (26) dokonca hneď v nedeľu zorganizovala spomienkové stretnutie.

„Úprimnú sústrasť a veľa sily,“ tak znejú najčastejšie odkazy pre Wandu Hrycovú a jej rodičov. Všetci reagujú na tragickú udalosť, ktorá sa odohrala v nedeľu nadránom.

Pri autonehode v bratislavskom Lamači zahynul len dvadsaťdvaročný Hugo Hryc, ktorý navyše bojoval so zákernou rakovinou. „V sobotu okolo jednej som s ním ešte bola. Obdivovala som ho, ako to celé zvláda, aký má prístup, aký je silný, aký je úžasný,“ prezradila svojim známym herečka Kristína Farkašová.

Kristína dokonca hneď zorganizovala stretnutie s tými, čo Huga poznali a mali radi. Ako sme sa dozvedeli, v istom bratislavskom bare sa na Hugovu počesť objavil naozaj početný zástup ľudí. Nechýbali herci z muzikálu Producenti, ako Ludwig Bagin či Michal Rovňák. „Myslím, že veľa ľudí Huga ľúbi,“ napísala po stretnutí Kristína na svoju stránku.

Odkazy pre Wandu Hrycovú:

Silvia Kušnírová, exmoderátorka: Wandi, práve sme sa to dozvedeli. Vieme, že tu neexistuje nič, čo sa dá povedať alebo urobiť. Ten neopísateľný žiaľ prežívame s Tebou. Úprimnú sústrasť.

Jakub Petraník, spevák: Úprimnú sústrasť vyjadrujem Vám a celej Vašej rodine. Nebo má o jedného anjela viac!

Petra Polnišová, herečka: Wandi... práve som sa dozvedela tú smutnú správu... úprimnú sústrasť Tebe a celej rodine.

Andrea Vadkerti, moderátorka: Wandi, je mi to strašne ľúto, stále nechápem, prečo. Úprimnú sústrasť – posielam silu celej rodine, drž sa.

Klára Surdusová, vizážistka: Chcem vyjadriť úprimnú sústrasť tebe a celej rodine... je mi to strašne ľúto.

Michal Borec, manažér kozmetickej firmy: Úprimnú sústrasť Wanda, tebe a celej rodine.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu