Pondelok10. jún 2024, meniny má Margaréta, Gréta, zajtra Jesika

Ďurianová: Odzbrojí aj policajtov!

Marianna Ďurianová Zobraziť galériu (8)
Marianna Ďurianová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Nebyť jej známej tváričky, zarábala by zrejme iba na pokuty! Tvár markizáckeho spravodajstva Marianna Ďurianová (31) priznala, že počas jazdy autom občas porušuje dopravné predpisy. No nie vždy platí pokuty.

Marianna Ďurianová včera moderovala tlačovú konferenciu spojenú s uvedením nového internetového portálu, ktorý má ženám pomôcť zorientovať sa vo svete automobilov. V tejto súvislosti nás zaujímalo, akou je televízna blondínka vodičkou. „Snažím sa dodržiavať predpisy, no aj ja ich občas poruším. Všetci sme len ľudia,“ povedala moderátorka, ktorá sa netajila tým, že jej občas policajti prehrešok odpustili vďaka jej známej tvári.

„Vždy sa priznajú, že ma poznajú. Keby sme to však zobrali štatisticky, tak som zaplatila viac pokút, ako mi bolo odpustené,“ dozvedáme sa. Za porušenie predpisov dostala najviac sedemtisícovú pokutu. Za aký priestupok to bolo, si už nespomína.

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu