Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Angelina Jolie: Opäť čaká dvojičky!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Láska atraktívnej herečky k deťom nepozná hraníc. Hoci Angelina svoje prvé dvojičky Knoxa a Vivienne priviedla na svet len v júli, jej početná rodina sa už čoskoro opäť rozrastie. Prírastky sa údajne aj tento krát objavia hneď dva!

Podľa bulvárneho magazínu Star hollywoodska kráska pravidelne užívala prenatálne vitamíny a navštevovala svojho gynekológa, u ktorého dokonca podstúpila sériu oplodňovacích kúr. To všetko bola ochotná urobiť, len aby pod srdcom nosila dva nové životy súčasne.

Blízky priateľ prominentného páru Brangelina spomínanému magazínu prezradil, že herečkina túžba po dvojičkách má opodstatnený vedecký základ: "Doktori Angeline povedali, že má vysokú šancu počať dvojičky, pokiaľ otehotnie do dvoch rokov od porodenia prvého páru detičiek."

Angelina na odporúčanie svojich lekárov nedá dopustiť a naďalej sa pravidelne objavuje v ordinácii špecialistu na oplodnenie. S partnerom Bradom Pittom sleduje svoje plodné dni, počas ktorých to v spálni vraj poriadne roztočí. Je zvláštne, že keď ide o takú prioritu, akou je splodenie ďalších detí, adoptované ratolesti jej sexuálny život už neničia.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu