Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Popletená Victoria Beckham: Po leštidlo na topánky chodí do sexshopu!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (11)
Victoria Beckham

LOS ANGELES - Britská ikona módy má z vymetania luxusných butikov a špecializovaných predajní v hlave poriadny zmätok. Nedávno sa totiž priznala, že kvôli imidžu denne podstupuje celý rad procedúr, výrobky nakupuje na zvláštnych miestach a dokonca si nacvičila nový úškľabok!

Victoria Beckham, tak ako množstvo žien po celom svete, miluje topánky. A obzvlášť tie na vysokom podpätku, ktoré predstavujú neoddeliteľnú súčasť jej každodennej výbavy. Dámam, ktoré ich nenosia kvôli pocitu nepohodlia, v rozhovore pre januárové vydanie magazínu Harper's bazaar odkázala: "Vôbec v nich nie je ťažké chodiť a nie sú nepohodlné! Ale musíte si ísť do sexshopu kúpiť sprej a vyleštiť ich."

Byť svetoznámou celebritou podľa bývalej speváčky nie je vôbec jednoduché. Veď uznajte sami, že vyskúšať všetky šaty, zladiť kabelku, namaľovať oči a potom hodiny stráviť u kaderníka s vizážistom vie byť pekná otrava. Módna návrhárka si však týmto rituálom prechádza každé ráno a popritom všetkom sa stará o troch synov, náročného manžela a pravidelne behá štyri míle. To všetko totiž podľa jej slov zahŕňa pojem "Victoria Beckham."

Pozornému oku určite neuniklo, že niekdajšia spajska pomaličky upúšťa od prísneho výrazu ľadovej kráľovnej a na fotografiách z posledného obdobia možno zbadať prvé náznaky úsmevu. Victoria však pripúšťa, že nejde o skutočný úsmev, ale len o akýsi falošný úškľabok, ktorý si poctivo natrénovala: "Zdokonalila som si tento úškrn. Je to úsmev, ktorý vlastne nie je úsmevom." Aj vy ste si ho po tejto citácii dokázali živo predstaviť?

 

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu