Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Victoria Beckham: Stráca vlasy, ostane plešatá?!

Victoria Beckham Zobraziť galériu (9)
Victoria Beckham (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Je dávno známe, že celebrity sú pod absolútnym drobnohľadom médií. Pred nimi sa neukrylo ani lysé miesto, ktoré tentokrát objavili na hlave bývalej členky Spice Girls.

Módnej ikone kalibru Victorie Beckham (34) môže toto nepríjemné odhalenie spôsobiť nemalé problémy. Za všetko môžu samozrejme všadeprítomní mediálni sliediči, ktorí ju úpenlivo sledovali v centre Londýna zo všetkých uhlov.

Šok nastal práve v čase, keď dostali pozorovatelia možnosť nahliadnuť na speváčku z vtáčej perspektívy. Na jej hlave objavili väčšie miesto, ktoré nebolo porastené vlasmi a tak odkrylo rozsiahlu plešinu.

Teórie o možnej strate vlasov sú zatiaľ rôzne. Mnoho vlasových odborníkov si myslí, že slávna Victoria konečne doplatila na svoje módne výstrelky a nekonečné experimenty s menením účesov. Je známe, že aj konštantne pôsobiaci tlak príčeskov, nosených stále na tom istom mieste, môže spôsobiť poškodenie vlasových koreňov a tým aj ich vypadávanie.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu