Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Anabela z Talentu: Ronyho hudba je strašný rámus!

Rony Janeček, Anabela Patkolová. Zobraziť galériu (10)
Rony Janeček, Anabela Patkolová.

BRATISLAVA – Ako poslední postúpili do finále šou Slovensko má talent dvaja mladí muzikanti. Topky.sk sa spýtali huslistky Anabely Patkolovej (9), ako sa jej páči gitarový rock Ronyho Janečka (12). A dostali sme zaujímavú odpoveď!

Sú to protiklady! Nežná Anabela Patkolová v šatách princeznej zaujala divákov jemnou piesňou z muzikálu o Sissi. Rony Janeček naopak predviedol na scéne riadny rock ‘n’ roll, hoci na gitaru hrá len dva roky. A v zajtrajšom finále aj títo dvaja zabojujú o tri milióny určené víťazovi celej šou.

Topky.sk sa Anabely spýtali, čo hovorí na hudbu svojho kolegu Ronyho, keďže ona sa venuje klasickým husliam a Rony elektrickej gitare. „Bol dobrý, no v sále to musel byť veľký rachot. Keď v zákulisí to tak strašne „drnčalo“, tak pri pódiu to musela byť hrôza,“ povedala nám Anabela.

Už zajtra uvidíme, či sa niektorý z týchto malých talentov priblíži k trom miliónom. Mnohí tipujú na celkovú víťazku samotnú Anabelu, hoci ona vyhrať prekvapivo nechce. „Tri milióny? Načo by mi boli!“ povedala nám Anabela, ktorej zrejme stačilo byť niekoľkokrát na televíznej obrazovke.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu