Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Gitarista Rony z Talentu: Tlačili na neho ako na Fizzyho!

Rony Janeček Zobraziť galériu (11)
Rony Janeček (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – V poslednom semifinále šou Slovensko má talent sme sa dozvedeli, že nadanému gitaristovi Ronymu Janečkovi (12) sa po kastingu rozpadla kapela. Znamená to, že ho v štichu nechal aj vlastný brat – bubeník? Topky.sk poznajú odpoveď!

Za všetko môže Habera?! Obávaný kat si počas letného kastingu nedal servítku pred ústa a skupine Rocksanna vytmavil, že talent má z nich jedine gitarista Rony Janeček. Následne z kapely odišla speváčka aj basák. Ale čo bubeník? Za bicími totiž sedel Ronyho brat Adrián, ktorý však vo včerajšom semifinále už nehral.

Nechal brata v štichu?! „Musel som si vybrať. Buď postúpim sám alebo vôbec,“ povedal nám otvorene Rony. Televízna obrazovka mu zrejme zachutila tak, že radšej bral postup. Markíza mu potom zabezpečila profesionálnych hudobníkov, ktorí v minulosti sprevádzali aj superstaristov. Rony je teda úplne opačný prípad, ako tanečník Fizzy. Ten šiel do semifinále s celou skupinou a stálo ho to miestenku vo finále.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu