Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Magálová: Po operácii opäť pri koňoch

Kamila Magálová Zobraziť galériu (7)
Kamila Magálová

BRATISLAVA - Herečka Kamila Magálová (53) sa prednedávnom podrobila kozmetickej operácii nôh, pre ktorú sa musela na niekoľko týždňov vzdať svojho koníčka - koňa.

"Operáciu som podstúpila z vlastnej iniciatívy, nebolo to nič vážne," vysvetľuje známa herečka, ktorá po dlhej pauze pred pár dňami znova vysadla na svojho štvornohého miláčika.

"Po operácii je pre mňa jazda na koni spojením príjemného s užitočným," hovorí Magálová, ktorá už niekoľko rokov pôsobí ako prezidentka Nadácie pre záchranu koní, ktorá vznikla po roku 1989. Odvtedy sa Magálovej podarilo zachrániť veľa koní, ktoré boli odsúdené na smrť. "Kone sú nenahraditeľné tvory, ktoré by sme mali chrániť, a nie zabíjať," hovorí jedna z najobľúbenejších slovenských herečiek.

Kamila Magálová bojuje za štvornohé tátoše nielen slovami, ale aj skutkami. "Vlastnými rukami som vytrhla šesť žrebných kobýl z kamióna, ktorý ich mal odviezť do Talianska na mäso," spomína na incident spred pár rokov. "Dúfam, že mi to boh koní raz oplatí," hovorí atraktívna herečka, ktorá láskou ku koňom už "nakazila" celú svoju rodinu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu