Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Robert Fico: Prichytený s milenkou!

Robert Fico Zobraziť galériu (5)
Robert Fico

VIEDEŇ/BRATISLAVA - Šéf Smeru Robert Fico (40) žiari šťastím! Stranícka cesta do Číny sa zrejme vydarila.

Ženáč Fico sa z nej vracal ruka v ruke s dámou, ktorá však nepripomínala jeho manželku. Žena, s ktorou sa politik Fico po vystúpení z lietadla láskyplne lúčil na viedenskom letisku, je Zuzana Kupcová, jeho asistentka ešte z čias, keď ako agent zastupoval Slovensko pred Európskym súdom pre ľudské práva! Teraz pracuje pre jeho stranu Smer. A o ich dôvernom vzťahu si už dlho čvirikajú aj vrabce na strechách politických inštitúcií.

Lietadlo s Robertom Ficom na palube pristálo na letisku vo Schwechate včera pred pol šiestou ráno. Okrem Fica a jeho milenky z neho vystúpili dvaja ďalší muži, ktorí k dvojici tiež patrili. Po colnom odbavení ich už čakal v letiskovej hale muž v obleku, ktorý za nimi pricestoval na dodávke zn. Volkswagen.

Všetci spolu prešli do krytej časti letiskového parkoviska. Z auta vybrali doklady pre šéfa Smeru, ktorý sa neskôr presunul na ďalší let, tentoraz už bez sprievodcov i bez svojej dámy.

Sotva Ficova skupinka prišla k čakajúcemu volkswagenu, šéf Smeru si začal zo seba stŕhať športové oblečenie, v ktorom priletel z Číny. Kým jeho spoločníci sa obzerali okolo, slovenský politik na parkovisku predviedol polostriptíz, až kým si nenavliekol oficiálnejší oblek (letel totiž do nemeckého Trieru na školenie obhajcov pred Medzinárodným súdnym tribunálom v Haagu).

Fico podal ruku trom spoločníkom, ktorí sa vzápätí odvrátili a pomaly sa presúvali do auta. Vtedy sa začal lúčiť so svojou asistentkou.

Zovrel ju do náručia, pritúlil sa k nej, zdvihol ju do vzduchu a zatočil sa s ňou. Potom sa nežne chytili za ruky a Fico Zuzanu odviedol do auta. Vodič odštartoval, Fico ešte zamával a sám sa pobral späť do letiskovej haly.

Oficiálny dôvod ani dĺžku cesty do Číny v strane Smer neprezradili. "Takéto informácie nemôžem poskytnúť," rýchlo sa zbavila témy Ficova hovorkyňa Silvia Glendová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu