Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Ďurianovej nový chlap: Vzťah s Mariannou nepopiera!

Dvojica sa objavila aj na rovnakej spoločenskej akcii. Zobraziť galériu (6)
Dvojica sa objavila aj na rovnakej spoločenskej akcii. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Michele Bologna (30+) sa zatiaľ oficiálne s Mariannou Ďurianovou (31) neukazuje. Otázkam o ich vzťahu sa snaží všemožne vyhnúť. Pomer s markizáckou moderátorkou však nevylučuje.

Od chvíle, ako sme informovali, že v živote Marianny Ďurianovej je nový muž - Michele Bologna, sa s ním snažíme spojiť. Hoci je vedúcim komunikácie, s médiami sa mu príliš rozprávať nechce. Síce niekoľkokrát prisľúbil, že nám zatelefonuje späť hneď, ako bude môcť, nikdy tak neurobil. „Zavolám vám neskôr, mám jednanie,“ zneli štandardné odpovede.

Nakoniec sme však od neho predsa len nejaké vyjadrenie dostali. Keď sme sa ho priamo spýtali na vzťah s Mariannou Ďurianovou, reagoval síce vyhýbavo, ale pomer s ňou nevylúčil. „Nehnevajte sa, ale nebudem sa vyjadrovať k súkromným veciam,“ povedal nám Bologna.

Kto je nový chlap v živote Marianny Ďurianovej?

Muž, ktorého topky.sk prichytili koncom októbra ráno vychádzať z domu Marianny Ďurianovej, kde strávil noc, je Michele Bologna. Ako jeho meno napovedá, ide o Taliana. Má mamu Češku a otca Taliana.

Na Slovensku najprv pracoval ako výkonný viceprezident Taliansko-slovenskej obchodnej komory. Podľa našich informácií sa v rámci svojej profesie zúčastnil aj návštevy slovenského prezidenta Ivana Gašparoviča v Taliansku v roku 2007.

Momentálne však pôsobí ako riaditeľ komunikácie a PR slovenských elektrární. S Mariannou sa niekoľkokrát stretol na spoločenských akciách. Moderátorka spravodajstva dokonca uvádzala firemný večierok pre Bologneho zamestnávateľa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu