Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Banášová: Zamilovaná až po uši! Je to konečne ten pravý?

Adela Banášová Zobraziť galériu (8)
Adela Banášová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Moderátorka Adela Banášová (28) pre topky.sk potvrdila, že sa v jej živote objavil nový muž – trnavský podnikateľ Rasťo Brezovský (29). Potajomky sa stretávajú už približne dva mesiace.

Po hektickom úvode tohto roku, keď jej stroskotal viac ako dvojročný vzťah s Tomášom Bezdedom (23), má Adela opäť dôvod na úsmev. A je za tým nový chlap! „Všade chodí dobre naladená. Je spokojná a šťastná. Myslím, že niekoho má,“ dozvedeli sme sa pred časom od nášho zdroja blízkeho Adele Banášovej. Tieto slová sa aj potvrdili! „Nevyvraciam to,“ diplomaticky zareagovala blondínka na tému novej lásky.

Vychytená moderátorka sa už zhruba dva mesiace stretáva s podnikateľom Rasťom Brezovským. Ten má vlastnú firmu zaoberajúcu sa kúpou a predajom nehnuteľností. Jeho vzťah s Adelou je dokonca tak ďaleko, že u neho moderátorka stihla stráviť aj niekoľko nocí. „Zoznámili sme sa nečakane, poznáme sa primerane,“ tajnostkársky nám napísala do esemesky Banášová potom, ako sme sa zaujímali o detaily vzniku ich vzťahu.

Všetko nasvedčuje tomu, že Adela sa zatiaľ nechce príliš mediálne vyjadrovať na tému svojho nového objavu. Ich vzťah je predsa len relatívne čerstvý a nadmerný záujem verejnosti by mu mohol v začiatkoch len uškodiť. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy sa rozhodne so svojou polovičkou vyraziť do spoločnosti.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Napíšte nám na tipy@topky.sk!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu