Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Exnevesta Blechová: A vyzlieka sa znova... a znova...

Martina Blechová Zobraziť galériu (9)
Martina Blechová

BRATISLAVA - „Nikdy som nepovedala, že s tým prestanem!“

Takto odpovedala bývalá finalistka romantickej šou Nevesta pre milionára Martina Blechová (21) Novému Času po tom, ako vyšlo najavo, že nahé krivky svojho tela odhaľovala v noci z piatka na sobotu v televízii Nautik. Bez akýchkoľvek zábran odhadzovala zo seba všetko, čo ju zahaľovalo. „Zabralo to, ľudia mi telefonovali ako blázniví,“ tešila sa Martina.

Škandalózna rodáčka zo Záhorskej Bystrice si povedala, že vo svete šoubiznisu prerazí za každú cenu. „Myslím si, že tento spôsob je dobrý začiatok,“ naráža na striptíz, ktorý predvádzala počas piatkovej noci v televízii útla Martina. A aby toho nebolo málo, stihla sa pochváliť ešte aj novou sériou erotických fotografií .

„Nafotila som aj krásne akty,“ bez štipky začervenania rozpráva štíhla Martina Blechová. Všetky jej činy teda jasne naznačujú, že presne vie, ktorým smerom sa chce v živote vybrať. „Chcem mať vlastnú erotickú reláciu. Za tým si stojím a urobím preto všetko,“ prízvukuje Martina. Nad tým, čo si o nej pomyslia ľudia, nepremýšľa. „Nech sa každý pozrie najskôr na seba, a potom nech súdi iných. Ja robím to, čo ma baví, a to, že mám za to zaplatené, je len plus,“ prepočítava výhody svojich pracovných aktivít takmer „pani Novotná“. Presnú výšku honoráru však odmieta prezradiť.

Apropo, ako jej bývalá láska? „Na Honzíka som už zabudla. Ale fakt som bola do neho dobre zbláznená,“ smeje sa s odstupom času. Momentálne vraj partnera nemá a sústredí sa len na prácu. Ktovie, možno nejakému fešákovi padne do oka práve v televízii. „Ja dosiahnem svoj cieľ a budem veľmi úspešná a bohatá a ešte budem aj šťastne vydatá,“ presvedčivo uzatvára bývalá finalistka šou Nevesta pre milionára Martina Blechová, ktorá sa po nociach vyzlieka v televízii Nautik.

Exnevesta Blechová: A vyzlieka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu