Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Peter Marcin: Nešikovný cukrár!

Peter Marcin v markizáckej relácii. Zobraziť galériu (6)
Peter Marcin v markizáckej relácii. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Ako pekár by sa neuživil! Herec a scenárista Peter Marcin (42) sa po dlhšom čase opäť objavil na televíznej obrazovke. Tentokrát sa však zhostil úlohy, v akej sme ho ešte nevideli. Stal sa cukrárom!

Peter Marcin, ktorý sa zviditeľnil rôznymi zábavnými reláciami, si ako herec vyskúšal už takmer všetko. Tentokrát však musel zaskakovať v reálnom zamestnaní za pani Irenu (57) zo Štúrova. V novej markizáckej relácii Skvelý deň si vyskúšal povolanie cukrára.

Topky.sk zistili, ako mu to išlo, a čo všetko musel urobiť. „Peter Marcin vlastnoručne upiekol dvojposchodovú tortu, hoci pôvodne to mala byť 3-poschodová. Stredný korpus sa mu však nevydaril,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia relácie. Neúspešný bol vraj aj pri príprave plnky. A preto musel vymyslieť náhradné riešenie. „Dokonca jeho pomocníčka prišla k úrazu,“ dodal náš zdroj, ktorý „zranenie“ nešpecifikoval.

Populárny zabávač sa nevyhol ani obsluhe zákazníkov a ponúkal im svoju tortu na ochutnanie. Niekoľko z nich našlo odvahu a priznali, že bola „strašná“. Ostatní zo slušnosti zhovievavo tortu pochválili. Ako sa zdá, herec by sa týmto povolaním živiť zrejme nevedel. Osloviť sme chceli aj Petra Marcina, ale nepodarilo sa nám s ním skontaktovať. Jeho výtvor môžete „ochutnať“ už dnes večer.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu