Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Marcin padá na kolená, Krausovi sa darí stále viac!

Zábery z pripravovaného sitcomu Kutyil s.r.o. Zobraziť galériu (5)
Zábery z pripravovaného sitcomu Kutyil s.r.o.

BRATISLAVA – Na rozchod doplatil! Po tom, čo sa Peter Marcin (42) rozdelil s autorskou polovičkou Andym Krausom (40), vytvoril skeč šou Normálna rodinka. Tá však nesplnila očakávania televízie Markíza, a tak ho stiahla z vysielania. Dokonca aj on sám na istý čas odchádza z obrazovky. Krausovi sa naopak darí. V čom vidí svoj úspech?

Andy Kraus odišiel z Markízy do Jojky, kde sa podieľa na tvorbe seriálu Panelák, ktorý je u divákov veľmi populárny. V týchto dňoch dokonca nakrúca aj nový sitcom Kutyil s.r.o.
„Nakrúcanie prebieha veľmi dobre. Postavy aj scény sú podobné ako v Susedoch, s tým rozdielom, že tam máme dcéru Emese. Obdobný seriál bežal pred dvadsiatimi rokmi v Amerike - Kutil Tim. Bral som to ako čiastočnú inšpiráciu. Ľudia chcú vidieť niečo nové. A o to som sa snažil, “ povedal pre bleskovky Kraus.

V čom vidí svoj úspech? „Je to asi dávka šťastia na jednej strane a schopnosť dať dohromady dobrý tím na strane druhej. Nepokladám to len za svoj úspech, ale všetkých tých, ktorí sa na tom podieľajú. Herci dokázali svoje postavy výborne zahrať,“ dodal scenárista.

Zatiaľ čo on si na nedostatok práce nemôže sťažovať, jeho bývalý kolega a kamarát Peter Marcin je na tom o čosi horšie. Jeho markizácky seriál Normálna rodinka nenašla cestu k divákovi a televízia ho po slabej sledovanosti stiahla ako prvú z jarných prime-time noviniek. „Po skúsenosti s jarnou štruktúrou nie som ochotný nič robiť narýchlo,“ povedal Marcin pre medialne.sk. Markíza tak minimálne na pol sezóny prichádza o jednu zo svojich najpopulárnejších tvárí.

Kutyil s.r.o. – o čom to bude?

Sitcom je postavený na príbehoch rodiny Lajosa (Andy Kraus) a Tünde Gyönyörü-ových (Viki Ráková), ktorí bývajú v dedinke Veľký Šúr a sú maďarskej národnosti. Tünde je žena v domácnosti, ktorá nevie variť. Lajosovi sa úspešne rozbieha kariéra televízneho šoumena v programe pre domácich majstrov s názvom Kutyil s.r.o. Heslo programu je „Kutyil s. r. o. – nič pre poserov“.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu