Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Speváčka Lucia má najväčšie finálové šance: Stane sa z Talentu SuperStar?

Lancošová Lucia
Lancošová Lucia

BRATISLAVA - Zatiaľ vedú speváčky! V dnešnej šou Slovensko má talent sa predvedie ďalšia desiatka talentov, spomedzi ktorých azda najviac vyniká Lucia Lancošová (14). Tá sa na kastingu predviedla piesňou od speváčky Duffy a ako jedna z mála postavila divákov zo sedadiel.

Mladá školáčka Lucia Lancošová zaujala nielen svojim speváckym talentom, ale porotu „podplatila“ a očarila aj svojimi obrázkami, ktoré im nakreslila. Tentokrát však takéto praktiky nezvolí. 

V súvislosti s jej dnešným vystúpením topky.sk zistili, že v priamom prenose zaspieva skladbu od anglickej speváčky. „Bude to pieseň od Amy Winehouse,“ povedal nám zdroj z produkcie, ktorý nám však presnú skladbu neprezradil. Uvidíme, či sa jej podarí, rovnako ako v divadle, postaviť zo sedadiel aj divákov v bratislavskej Inchebe.

Lucia patrí k horúcim kandidátom na postup do finále. Ak by jej to naozaj vyšlo, bola by tak po Gyöngyi Bódišovej (15), Henriete Vrábelovej (38) a Martinke Bobáňovej (6) štvrtou speváčkou, ktorá postúpila do finále. Týmto tempom by sa z Talentu razom stala ďalšia SuperStar.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu