Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Gyöngyi z Talentu sa búri: Vo finále si budem vyberať ja!

Gyöngyi  Bódišová Zobraziť galériu (7)
Gyöngyi Bódišová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Pieseň sa jej nepáčila! Mladá nádejná speváčka Gyöngyi Bodišová (15), od ktorej sme minulú nedeľu počuli skladbu Vráť mi tie hviezdy, priznala, že s ňou nebola spokojná. Čo pre divákov chystá vo finále?

Napriek tomu, že sa Gyöngyi Bódišová prebojovala so skladbou Vráť mi tie hviezdy  do finále, predsa len nebola s piesňou spokojná. „Nepáčila sa mi, nezaspievala som ju dobre,“ sebakriticky priznala, pričom podotkla, že si ju nevybrala ona.

„Nechala som si poradiť od kamarátov a pána vychovávateľa,“ povedala brunetka, ktorá má však už v otázke finálovej piesne jasno. „Už ju mám pripravenú. Tentokrát som si ju vybrala ja a pôjde o zahraničnú pieseň od Alicie Keys,“ netajila Bódišová.

Uvidíme, či tento výber ocenia aj diváci tromi miliónmi slovenských korún (99581.7 €). Presne toľko peňazí totiž získa absolútny víťaz markizáckej šou Slovensko má talent.

V prípade, že by to talentu z detského domova Žitavce nevyšlo, nezúfa. Ako totiž sama po prenose priznala, vraj jej istá rodina už prisľúbila vydanie vlastného CD. A to je pre ňu podľa jej slov najväčšia výhra. Len aby mladá speváčka nenaletela prvým planým sľubom!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu