Sobota25. máj 2024, meniny má Urban, zajtra Dušan

Viki Ráková: Vyzliekla sa pred ľuďmi!

Viki Ráková Zobraziť galériu (2)
Viki Ráková

BRATISLAVA/KOŠICE – Toto chcelo veľkú odvahu! Viki Ráková (27) opäť vystupuje na divadelných doskách. Prvú premiéru po návrate absolvovala úplne nahá!

Po hanblivke Agáte z Paneláku už nie je ani stopy! V seriáli Viki Ráková dbala na to, aby bola pri milostných scénach dôsledne zahalená perinou. V košickom divadle Thália však vzala úlohu, pri ktorej sa po javisku promenáduje úplne nahá... A nehanbí sa! „Režisér a umelecký šéf ma uistili, že nahota je potrebná kvôli vyvrcholeniu deja. Navyše je to riešené veľmi decentne a diváci ma uvidia len zozadu,“ povedala nám Viki, ktorá sa teší, že hrá „nekomickú“ úlohu.

Hru Equus napísal britský dramatik Peter Shaffer podľa skutočnej udalosti. Sedemnásťročný chlapec Alan bol taký fascinovaný krásou konského tela, že na koňoch jazdil nahý. Keď sa však pred ním v stajni odhalila Jill, ktorá sa do neho zamilovala, zmätený Alan koňom vyklal oči. Nevyrovnal sa totiž s tým, že zvieratá mohli byť svedkom toho, ako sa intímne zblíži so ženou. Ako poznamenala aj Viki – keby sa jej postava Jill neodhalila, Alan by koňom nevyklal oči a nedostal by sa na psychiatriu. Čiže hra by stratila zmysel.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu