Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Divoška Heidi Klum: Zatancovala si polonahá!

Heidi Klum v reklame na hru Guitar Hero Zobraziť galériu (9)
Heidi Klum v reklame na hru Guitar Hero (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Ak ste doteraz nepatrili k nadšencom konzolových hier alebo aspoň k vášnivým gitaristom, po zhliadnutí pikantnej reklamy Guitar Hero to zaručene zmeníte. Presvedčí vás sexica Heidi Klum šialeným tancom v spodnej bielizni!

Pôvabná blondínka sa stala hlavnou tvárou reklamy k najnovšej verzii hry Guitar Hero - World Tour. Novinka po prvýkrát umožňuje svojim stúpencom hrať na bicích a zároveň spievať. Nechýbajú samozrejme ani tradičné gitarové súčasti a originálny ovládač v tvare tohto šesťstrunového nástroja.

Keďže spomínaná hra úzko súvisí práve s hudbou, producenti do propagačnej kampane zlákali aj úspešné britské kapely. Budúcim hráčom bude k dispozícii nový album skupiny Oasis, Dig Out Your Soul, ako aj najnovší singel G.L.O.W. z dielne Smashing Pumpkins.

Najväčšou reklamnou chuťovkou je však rozhodne neskrotná Heidi, ktorá si v scéne inšpirovanej kultovým filmom Riskantný podnik bez mihnutia oka vyzliekla košeľu a ukázala dokonalé krivky. Svojím energickým vlnením hrude a ladným pohupovaním v bokoch určite dostane aj vás.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu