Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Peter Šarkan Novák sa oženil so sexi tmavovláskou: Plakal od šťastia!

Peter Šarkan Novák s manželkou Michaelou. Zobraziť galériu (47)
Peter Šarkan Novák s manželkou Michaelou.

BRATISLAVA – Už je v chomúte! Líder kapely Žena z lesoparku – Peter Šarkan Novák (40) sa oddnes radí do kategórie ženáčov. S priateľkou Michaelou si po viac ako dvoch rokoch randenia povedali svoje áno. Vzťah spečatili v jednom z bratislavských kostolov. Novomanželom prišli zablahoželať aj herečka Kristína Farkašová (29), moderátor Bruno Ciberej (33), nový marketingový riaditeľ Televízie Markíza Michal Borec, modelka Ivica Sláviková (26) a speváčka Zdenka Predná (28), ktorá so ženíchom v minulosti tvorila pár. Dodnes s ním má výborný kamarátsky vzťah.

Peter a Michaela tvoria pár už zhruba dva a pol roka. Ako nám spevák prezradil, jeho vyvolená pochádza z Námestova, ale už dlhšiu dobu žije v Bratislave. Pre tento vážny životný krok, akým svadba je, sa rozhodli z jednoduchých dôvodov. „Chceli sme sa zobrať, lebo nám je spolu hej!“ poznamenal so smiechom Šarkan. 

Svadobný obrad sa konal v Rímskokatolíckom kostole Panny Márie Snežnej.  Zišli sa na ňom najbližšia rodina dvojice a priatelia. Počas toho, ako spevácky zbor spieval, bolo na Šarkanovi vidieť, že je dojatý. Dokonca vyronil aj zopár sĺz. Medzi gratulantmi bola aj ženíchova bývalá priateľka a zároveň kamarátka Zdenka Predná. „Sme spolu v dennom kontakte keďže ju manažujem. Má svojho priateľa a svoj život. Samozrejme, všetci sa navzájom poznáme,“ povedal na adresu toho Šarkan.

Hoci sú mladomanželia pred svojím veľkým dňom zvyčajne v strese, toto nebol Novákov prípad. „Keďže sa živím organizovaním spoločenských akcií, svadba bola v podstate brnkačka. Žiadny klient ma nenaháňal. Robil som to pre seba a kamarátov, “ poznamenal s úsmevom spevák.

Zaujímalo nás, či Peter so svojou polovičkou hovoria už aj o spoločnom potomkovi. „Deťom sa budeme tešiť,“ reagoval vyhýbavo hudobník. Ktovie, či sa im tieto plány podarí zrealizovať na svadobnej ceste, ktorú by radi absolvovali počas leta.

Bozk mladomanželov Petra a Michaely.
Zobraziť galériu (47)
Bozk mladomanželov Petra a Michaely.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu