Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krajcer je opäť otcom: Milenka Hupková mu včera porodila syna!

Helena Hupková a Daniel Krajcer Zobraziť galériu (6)
Helena Hupková a Daniel Krajcer (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Stále ženatý jojkársky moderátor Daniel Krajcer (38) sa včera stal po druhýkrát otcom! Jeho priateľka Helena Hupková (34) mu porodila ich prvého spoločného potomka. Čo nám o radostnej udalosti prezradil novopečený otec?

Krajcerova bývalá kolegyňa z Markízy - moderátorka Helena Hupková, ktorá sa ešte nedávno objavovala na obrazovkách STV, mu včera poobede na bratislavských Kramároch porodila prvorodeného syna.

Jojkársky moderátor Daniel Krajcer má spolu s manželkou Michaelou dcéru Terezku a toto je jeho prvý mužský potomok. Topky.sk sa preto čerstvého otca spýtali, aké sú jeho pocity. „Sú adekvátne k tomu, že sa mi narodil syn. Volá sa Daniel Michal a váži 4100 gramov. Meria 53 cm,“ stručne okomentoval vzniknutú situáciu a dodal: „Vôbec nebudem viac komentovať svoje súkromie.“

My sme sa však nedali a člena top manažmentu Jojky sme sa pýtali ďalej. Boli sme zvedaví, ako prebehol pôrod, a či sa ho zúčastnil. „Všetko bolo v poriadku. Pri pôrode som nebol. Helenka tam mala kamarátku - pôrodnú asistentku,“ dodal Krajcer, ktorý vraj momentálne býva sám v prenajatom byte. To, či sa nasťahuje k matke svojho syna a bude jej pomáhať s výchovou, je nateraz zrejme otázkou budúcich dní.

Čerstvá mamička Helena Hupková sa tak už s najväčšou pravdepodobnosťou nebude venovať iba svojej mediálnej agentúre, ale predovšetkým čerstvo narodenému synčekovi. Ten bol vraj dlho očakávaný. S exmanželom - právnikom, s ktorým sa rozviedla pred dvoma rokmi, nemá totiž žiadneho spoločného potomka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu