Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Kelly Osbourne: Sex objavila na otcovom turné!

Kelly Osbourne Zobraziť galériu (10)
Kelly Osbourne

LOS ANGELES - Sexuálna výchova každého z nás prebehla rozličným spôsobom a zaručene aj v rozličnom veku. Kelly Osbourne (23) však bola do tajov sexuálneho života zasvätená na naozaj neobvyklom mieste a navyše aj poriadne zavčasu!

Nie je nijakým tajomstvom, že táto mladá rebelka strávila detstvo na početných vystúpeniach svojho otca Ozzyho Osbourna, lídra legendárnej skupiny Black Sabbath. Len málokto by však tušil, že práve v zákulisí rockových koncertov sa Kelly priúčala tajomstvám bezpečného sexu.

Za odštartovanie procesu sexuálnej edukácie rockovej speváčky môžu organizátori spomínaných koncertov, ktorí v zákulisí rozdávali kondómy každému a dokonca zadarmo. Keď sa Kelly dostal do rúk tento najbežnejší druh pánskej ochrany, mala len sedem alebo osem rokov!

Obidvaja rodičia sa však k celej záležitosti našťastie postavili zodpovedne. Samotná Kelly si na neľahkú situáciu veľmi dobre spomína: "Mama mi musela vysvetliť, čo kondóm vlastne je. Bolo to však niečo, o čom sa moji rodičia nikdy nehanbili hovoriť. Takisto mi povedali, čo si myslia - jednoznačne by sme sa mali chrániť."

O tom, že si Kelly zobrala slová rodičov naozaj k srdcu svedčí aj fakt, že pravidelne podstupuje testy na zistenie sexuálne prenosných chorôb. Každé tri mesiace sa tak uisťuje, že sa nemusí báť o svoje zdravie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu