Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Sexuálna divoška Mendes: Vyspala sa s celou Amerikou!

Eva Mendes Zobraziť galériu (14)
Eva Mendes (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Eva Mendes je jednou z herečiek, ktorá svoju sexuálnu minulosť priveľmi neskrýva. Našťastie pre nás, ani svoje ladné krivky.

Hollywoodska kráska o sebe prezradila poslednú intímnu správu na párty dizajnérky Patricie Field. Zo slov o jej súkromí vyplynulo aj to, že sa oddávala milostným hrám na nemalom počte miest. V tom síce Eva medzi ostatnými príťažlivými celebritami výnimočná nie je, no len máloktorá z nich si užívala v každom zo štátov USA.

Áno, Eva stihla priznať aj to, že v mladosti stihla „pokrstiť“ naozaj všetky. „Väčšina sa odohrala na výletoch, keď som bola mladšia,“ hovorí Eva a jedným dychom dodáva, že veľa z románikov sa uskutočnilo s tým istým partnerom.

Vďaka svojim pestrým cestovateľským skúsenostiam nám táto sexepílom nabitá herečka dáva niekoľko tipov. Pokiaľ si chcete užiť kvalitný sex, určite by ste nemali obísť štáty Colorado a Arizonu.

„Možno to bolo čerstvým vzduchom alebo nekonečnou oblohou, no nech to bolo hocičím, bolo to naozaj, naozaj skvelé,“ dopĺňa tmavovlasá krásavica.

Naopak, Eva nemá najlepšie zážitky z Aljašky. Na snehom pokrytú krajinu však napriek tomu nezanevrela. Vraj by sa tam rada raz vrátila a vyskúšala zlepšiť svoj pohľad na chladný sex.

Z toho možno vytušiť, že negatívny zážitok neprisudzuje v plnom rozsahu tejto bielej pustatine. Žeby krutá zima vtedajšiemu partnerovi nerobila dobre?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu