Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krausovo priznanie: Prvý sex som mal v sedemnástich!

Andy Kraus Zobraziť galériu (10)
Andy Kraus (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Scenárista a humorista Andy Kraus (41) prezradil v stredajšom on-line rozhovore pre topky.sk intímnosti zo svojho života. Okrem pikantností odhalil aj to, ako sa bude ďalej vyvíjať obľúbený seriál Panelák.

Jeden z najúspešnejších slovenských humoristov a scenáristov Andy Kraus ostychom vôbec netrpí. Bez najmenšieho zaváhania verejne prezradí intímnosti zo svojho života. Dokázal to v stredajšom on-line rozhovore pre topky.sk, kedy sa nehanbil odpovedať na otázky, ktoré by niektorí tajili aj pred najbližšími.

Keď sa ho zvedavý čitateľ topkiek spýtal: „Kedy ste mali prvý sex v živote?“ Andy v momente odpovedal: „V sedemnástich.“ Tiež prezradil, že doma chodí radšej v trenkách a do spoločnosti vyráža v slipoch.

Andy Kraus je momentálne dosť pracovne vyťažený. Okrem populárneho jojkárskeho seriálu Panelák, ktorého nové časti sa začnú od septembra opäť vysielať, si diváci budú môcť pozrieť už o pár dní aj jeho nový sitcom Kutyil s.r.o. Scenárista našim čitateľom prezradil, že pre divákov Paneláku pripravil niekoľko zmien. „Odohrá sa v ňom jedna svadba, jeden rozvod a jeden pohreb.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu