Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ďurianová u Žitného: Čo nám prezradila o tajnej návšteve?

KOVÁČOVÁ/BRATISLAVA – Bola ho psychicky podpodriť! Topky.sk odhalili, že markizácka moderátorka Marianna Ďurianová (31) pred pár dňami navštívila svojho blízkeho priateľa Rasťa Žitného (31) v rehabilitačnom zariadení Kováčová.

Povzbudiť ho prišla po viac ako týždni zotavovania sa v liečebnom centre. Exkluzívne pre topky.sk prezradila, ako sa Rasťovi vodí za múrmi špecializovaného zariadenia.

„Myslím si, že sa má primerane k danej situácii. Musí sa prispôsobovať tomu režimu, ktorý tam má,“ priblížila nám Ďurianová. V súvislosti s jej návštevou nás zaujímalo aj to, ako prebiehalo ich stretnutie. „Rozprávali sme sa o všetkom možnom,“ dozvedáme sa. Podľa našich informácií pri Rasťovi strávila niekoľko hodín.

Žitný v Kováčovej

Moderátora previezli z bratislavských Kramárov do rehabilitačného centra minulý pondelok. Pod dohľadom odborníkov sa tam zotavuje už viac ako týždeň. Podľa našich informácií ho čaká zhruba o štrnásť dní ďalšia operácia, pri ktorej mu lekári odoperujú časť z panvovej kosti. Tú mu majú následne voperovať do poškodenej pravej dolnej končatiny. Kosť v nej sa totiž prudkým nárazom pri autonehode roztrieštila. Ak všetko pôjde podľa plánu, nie je vylúčené, že do mesiaca ho prepustia do domáceho liečenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu